Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Fijne Valentijnsdag

Al sinds mijn verkeringstijd vier ik Valentijnsdag met lieve kaartjes voor mijn schat en daarna voor de kids, familie en vrienden.

Mijn beste vriendinnen krijgen ieder jaar een kleine attentie: gewoon omdat ik zo blij met hun ben. Zij doen eigenlijk niet aan Valentijn, maar zijn ieder jaar weer blij als ik aan hun denk.

Dit jaar had ik met de lots to love framelits dies een leuk doosje gemaakt. Het cardstock had ik zelf bestempeld : chocolade( dropjes voor mijn vriendin die geen chocolade eet) en thee erin, lieve tekst erop: en klaar.

Ze waren erg blij toen het vanochtend op de mat lag.

Via Stampin Up heb ik nou ook echt lieve vriendinnen erbij gekregen dus die krijgen ook een kaartje. Daar zal ik Stampin Up altijd dankbaar voor zijn: de lieve mensen die ik door mijn Demoschap heb ontmoet.

Wil je dat ook: nu is de tijd om in te stappen. Tijdens Sale-A-Bration krijg je naast de aantrekkelijke instapkorting ( je betaald 129 euro maar mag voor 170 euro aan producten kiezen) ook nog 2 stempelsets naar keuze GRATIS .Geweldig toch! En je hoort dan meteen bij Team Inepie! Mail me maar voor meer info!

Stampin'Up! Lots to love box framelits dies

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, Stampin'Trimmer, Stampinup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s