Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

OH NEE!

Binnenkort is het voor ons weer tijd voor het grote evenement van Stampin’ Up: On Stage! Tijdens dit evenement op 7 april komen demonstrators over de hele wereld samen op diverse locaties  in de wereld, om onder andere de nieuwe catalogus overhandigd te krijgen. Dit jaar verzamelen de Nederlandse demonstrators zich in Utrecht en zullen wij de nieuwe jaar catalogus als eerste mogen bewonderen. Dit is 1 van de grote voordelen van het demo zijn. Dit zorgt er ook voor dat wij even de tijd hebben om de producten te gebruiken en nieuwe workshops/party’s te organiseren, voordat jullie de catalogus mogen inzien.

Dit betekend ook dat wij als eerste zien welke nieuwe producten er in komen, maar ook welke producten eruit gaan! En als jullie ons al even volgen, is dit altijd wel een dingetje…. (klik hier om terug te kijken naar een eerdere blog)
Maar nu bereikte ons het bericht dat 1 van onze favoriete basisproducten de catalogus zal verlaten en we zullen dit product zeer gaan missen. Say goodbye tegen:

FAST FUSE! Deze sterke adhesive roller gaat ons dus verlaten. Deze roller werd door ons zeer veel gebruikt voor het maken van doosjes en kaarten. In het begin was het even wennen, omdat de lijm zo sterk is dat je het met een kleine verticale tik los moest rollen van je cardstock anders trok je zo de hele rol kapot. Maar dit is inmiddels een dagelijks gebruikt artikel door ons. De reden dat de fast fuse ons gaat verlaten heeft grotendeels met de voorraad te maken. Er is een grote vraag naar deze:
Normaal gesproken verkoopt Stampin’ Up per jaar 16.200 fast fuses.
Tijdens de sale in oktober (die 5 dagen duurde), werden er maar liefst 11.500 stuks verkocht.
Afgelopen week was er een sale in Amerika en werden er in 9 uur tijd 19.000 stuks verkocht!!!
Als je kijkt naar de cijfers dan is het dus ook duidelijk dat er grote vraag naar is, maar de voorraad is letterlijk niet aan te slepen.

Stampin’ Up heeft dan ook officieel bevestigd dat de Fast Fuse eruit gaat. We zijn dan ook zeer benieuwd of er een nieuwe variant voor terug komt. Anders hebben we altijd nog de tear & tape 😉

Wil je de Fast Fuse nog snel bestellen, dan kan dit zolang de voorraad strekt. Dit geldt ook voor de refill verpakking. Wij zullen jullie hiervan op de hoogte proberen te houden. Let er wel op dat de Fast Fuse en de refill dus vanaf 1 Juni 2018 niet meer te bestellen zullen zijn.

Mocht je nog andere vragen hierover hebben of wil je hulp bij een bestelling, stuur ons dan een berichtje op madebyinepie@gmail.com en wij helpen je zo spoedig mogelijk.

In verband met Carnaval en de voorjaarsvakantie is er deze week geen workshop gepland. Voor februari is het alleen nog mogelijk om zelf een workshop bij ons te boeken. En zoals altijd geldt hiervoor: boek je een workshop met minimaal 3 gasten, dan krijg jij tijdens je volgende workshop 50% korting.

(ALAAAF) Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:diverse

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s