Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag heb ik de workshop Vieze vingers: daar heb ik wat meer voorbereiding bij nodig gehad dan anders. Omdat ik met Brusho en Embossing Pasta ga werken moest ik wat voorbeelden maken want er zijn veel verschillende technieken voor. Ik wil ook nog wat spons werk doen dus een goede voorbereiding was nodig want we hebben maar 2 uur.

Ik ben zeer enthousiast over de Brusho: je krijgt prachtige effecten.

De Pasta is wat moeilijker. Ik heb 3 verschillende , de witte, de zilveren en de Shimmery White. Mooi effect, maar je moet echt oppassen dat je geen vlekken krijgt. Maar aan de andere kant heb je dan weer een uitdaging om er iets moois van te maken.

Dus vandaag een makkelijk kaartje. Simpel met 1 stempelset , en 1 pons en 1 stukje lint en 2 stukken cardstock.  En ik vind hem erg mooi geworden, en jullie?

Woensdag lees je hier het verslag van de workshop, kleed je goed aan als je naar buiten gaat want het is erg koud,

liefs Ine

Categorieën:kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s