Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop: The Lovely Stampers

Het is weer tijd voor de maandelijkse Facebookhop. Door op linken te klikken kun je kijken wat mijn lieve teamgenootjes gemaakt hebben. Ons thema is Techniek.

Ik heb gekozen om een mooie achtergrond te maken met het prachtige Springtime Foils Specialty DSP

 

Springtime Foils Specialty DSP.jpg

Met mijn Stampin’ Blends in de kleuren Dark Pool Party en Light Pool Party heb ik de blaadjes ingekleurd. Daarna ben ik met mijn Dapper Denim Inktpad over het papier gegaan ( geswiped/geveegd) en met een stukje keukenrol nageveegd. En dan ga je van dit:

IMG_6051.JPG

Naar dit mooie effect:

IMG_6050.JPG

Mijn basis kaart is een stuk Dapper denim cardstock van 5 7/8″ bij 8 1/4 ” ( 21cm bij 15 cm) gerild op 4 1/8″(10,5 cm). Hierop heb ik een mat gemaakt van Melon Mambo cardstock van 5 5/8″ bij 3 7/8″( 14,3 cm bij 9,8 cm) en daarop kwam mijn mooie achtergrond  van 5″bij 3 5/8″( 13cm bij 9,1cm).

Met de bundel Petal Palette heb ik de vogeltjes en bloemen gestempeld en uitgestanst. Het ene vogeltje heb ik gestempeld op een clear blok en toen op papier gestempeld zodat je hem gespiegeld krijgt. Met een zwarte marker heb ik hem toen bij gekleurd. Dit heet de Mirror Image Stamping Technique. De stans moet je dan wel op de achter kant plakken en dan heb je een mooi vogeltje dat de andere kant opkijkt.

De vogeltjes heb ik ingekleurd met de Stampin’ Blends in de kleuren Pool Party en Daffodil Delight. De bloempjes zijn gestempeld in Melon Mambo.

De tekst komt ook uit de set en heb ik met Versamark gestempeld op een reststukje Dapper Denim en met Silver embossingpoeder bestrooid en embossed. Dit uitgestanst met de Stiched Framelits Dies en versierd met 3 Rhinestones.

Ik vind het een prachtig kaartje geworden en jullie?

 

Tot 31 maart kun je het prachtige Springtime Foils Specialty DSP GRATIS krijgen bij een bestelling vanaf 60 euro. Want dan eindigt de Sale-A-Bration periode.

Als je de bundel Petal Palette koopt ( 2 stempelsets en de stansen) dan bespaar je 10 % en betaald dan voor bv de clear set 74,50 euro en dat betekent dat je dan het papier er gratis bij krijgt. Deze mooie set is ook verkrijgbaar in het Nederlands, Hij heet dan: In de bloemetjes zetten.

Untitled design (11)

 

Maandag 16 april heb ik een workshop met deze bundel van 14.00 tot 16.00 uur kun je dan de set uitproberen. Maar dan is de Sale-a-bration al afgelopen en kan je het papier niet meer krijgen. Voor aanmelden, bestellingen of meer info stuur je even een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. wauh, heel mooi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s