Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag.

Vandaag weer een makkelijk kaartje. Ik heb een half vel A4 Bermuda Bay cardstock gebruikt : 5 7/8″bij 8 1/2″ ( 15cm bij 21 cm) gescored op 4 1/8″( 10,5 cm). Dit snijden en scoren doe ik met mijn Stampin’Trimmer.

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn Trimmer zou moeten. Dit is echt mijn favo Stampin’Up artikel. Wist je dat je de snij en de ril mesjes gewoon los kan bij kopen als ze niet meer goed snijden?

stampin trimmerstampin trimmer cutting bladesstampin trimmer scoring blades

Ik heb een stuk Springtime Foils Specialty DSP van 5 3/8″bij 3 5/8″ ( 13,2 cm bij 9,2 cm)       ingekleurd met de Dark Bermuda Bay Stampin’Blends. Die met Tom Bow Liquid Glue opgeplakt. 2 Vogeltjes uitgestanst ( zie mijn blog van zaterdag) en ingekleurd.

De tekst komt ook uit de set van de vogeltjes: Petal Palette ( Of : In de Bloemetjes zetten) en die heb ik met Memento black inkt gestempeld op een stukje Whisper White cardstock en uitgestanst met de Stiched framelits Dies. Uit Bermuda bay cardstock een cirkel gestanst met een Die uit de Layering Cirkels Framelits Dies. Deze heb ik opgeplakt met Tom Bow en de witte circkel hier boven op met 2 dimensionals. Dan nog met Daffodil Delight bloempjes gestempeld en uitgestanst en opgeplakt en klaar is mijn kaartje.

Hij lijkt veel op mijn kaartje van zaterdag, maar is toch ook weer heel anders. Welke vindt jij mooier?

Stampin'Up! Petal Palette            Stampin'Up! Petal Palette

Liefs , Ine

 

Categorieën:kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer

Tags:, ,

1 antwoord

  1. Zou niet kunnen kiezen want ze zijn allebei prachtig

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s