Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Nieuwe items Sale-a-Bration.

We gaan de laatste eindfase in en Stampin Up heeft nieuwe items toegevoegd aan de gratis producten die je kunt krijgen bij een bestelling vanaf  60 euro of 120 euro.

Dit keer hebben ze gekozen voor producten die gewoon in de catalogus staan. Bijvoorbeeld embossingfolders, DSP, Lint en markers en  de Color Me happy Project kit

 

Color Me Happy Project Kit

Met deze kit kun je 16 kaarten met enveloppen maken, normaal kost hij 30 euro! Er hoort een bijpassende stempelset bij : Color me Happy ( 23 euro). Maar je kunt het ook gebruiken met andere stempelsets. Dit is zo’n goede aanbieding dat hij snel weg zal zijn: op is op!

Color Me Happy Clear-Mount Stamp Set

 

Vanaf 120 euro kun je nu ook kiezen voor de framelits dies die horen bij de stempelsets Petal Palette en Cake Soiree.  ( deze twee sets zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar).Deze framelits dies kosten normaal 41/40 euro dus dat is ook echt een geweldige aanbieding.

Sweet Cake Framelits Dies

Petals & More Thinlits Dies

Dus wilde je al een tijdje een stempelset of bv Stampin’Trimmer bestellen is nu de juiste tijd: je hebt een geweldig product en mag er nog een geweldig product gratis bij uitzoeken. Boven de 50 euro nemen wij de bestelkosten voor onze rekening dus dat scheelt ook alweer 5,95.Ik zeg: DOEN! Wij verzorgen graag jouw bestelling,

Liefs Ine en Mandy

 

Madebyinepie@gmail.com (5)

 

 

Categorieën:Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s