Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Pffff nog steeds niet beter.

Ik had gehoopt gisteravond mijn paasworkshop gewoon door te kunnen laten gaan maar helaas heb ik nog steeds nul energie. Nu is hij verzet naar maandagmiddag dan moet ik zeker beter zijn want 1 week niet creatief bezig zijn vind ik echt verschrikkelijk.

Mijn hoofd maak ik altijd zo mooi leeg als ik bezig ben met Stampin Up en nu ik dat niet kan lig ik veels te veel te tobben: Gaan Teun en Nick hun examens wel halen, gaat het goed komen met mijn zieke moeder van bijna 90, vandaag landelijk Borstonderzoek gehad: zou het goed zijn etc etc

Gelukkig heeft mijn zoon van 16: Nick, de was op zich genomen en is Willem vandaag vrij en bezig met vouwen en strijken. En doet hij straks de boodschappen en weer het eten.

Ik slaap veel en heb gelukkig geen koorts meer dus het herstel kan beginnen.

Ik had deze week allemaal projectjes willen laten zien met de Sale-a-Bration producten maar dat houden jullie te goed voor volgende week, wat ook meteen de laatste week is van Sale-a-Bration: de laatste kans dus om o.a.de schattige panda’s , mooie pauw en het schitterende DSP te krijgen. Ook de stempelset Heartfelt Bloomswaarmee ik bovenstaand kaartje heb gemaakt is zo’n gratis product. De stempelafdruk lijkt bijna op een foto. En het is ook een Thank You naar alle lieve mensen die mij beterschap hebben toegewenst xxx

Heartfelt Blooms Clear-Mount Stamp Set

Fijn weekend, misschien tot maandag op de workshop ,of op donderdagmiddag tijdens de Einde Sale-A-Bration Party!

Liefs, Ine

Categorieën:kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s