Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Paasworkshop

Afgelopen week gingen de paasworkshops niet door ivm de griep die mij aan bed gekleisterd hield. Zondag voelde ik me eindelijk weer goed genoeg om aan de voorbereidingen van de workshop te beginnen.

Allereerst het gastenkadootje. Bij iedere workshop die wij geven staat er altijd een kadootje klaar voor onze gasten, deze keer gemaakt met het Envelope Punch Board. Grappig ik maak zoveel dingen met dit board en het minste enveloppen haha.

Envelope Punch Board

Als projectje mogen de dames kiezen uit een grotere versie van het gasten kadootje,,of een kratje gemaakt met de Wood Crate Framelits Dies

Dit keer heb ik het papier eerst ge-embossed met de Basket Weave Dynamic Textured Impressions Embossing Folder ( ja een hele mondvol). Deze kun je gratis krijgen samen met de Blossoming Basket Stempelset, bij aankoop van minimaal 120 euro tijdens Sale-a-Bration.

Blossoming Basket Clear-Mount Bundle

Deze embossing folder zien we straks gewoon terug in de nieuwe jaarcatalogus, dit in tegenstelling tot de meeste Sale-a-Bration items. Dat is echt Op is Op!

Stampin'Up! Wood Crate Framlits Dies

Het kaartje heb ik gemaakt van een stuk Crumb Cake cardstock van 5 7/8″bij 8 1/4″ gesneden en gescored  op 4 1/8″op mijn Stampin Trimmer. Hierboven op komt een stuk Wood Textures DSP van: 5 5/8″bij 3 7/8″. Het schattige konijntje komt uit de set Sweet Little Something

Sweet Little Something Photopolymer Stamp Set

En die is perfect te stempelen met onze Stamparatus! Ik kan nu al niet meer zonder deze fijne stempelhulp. Vanaf de nieuwe voorjaarscatalogus kunnen jullie deze ook bestellen: echt een aanrader!

Het konijntje heb ik uitgestanst met de grootste Scalloped Die van de Layering Ovals framelits Dies Ik heb met Crumb Cake inkt de randen gesponst en met een stempel uit deTimeless Textures ( na 3 keer afstempelen op een stukje gridpapier) het ovaal opgevuld.

Dan uit een ander stuk Wood Textures Dsp de grootste Oval Die gestanst en daar het konijntje met Dimensionals opgeplakt. Uit de sweet Little Something set komt ook de tekst Happy Easter en het bloemetje, die heb ik ook met Crumb cake gestempeld en ingekleurd met een Daffodil Delight Marker. Uitgeponst met de nieuwe Tailored Tag Punch , daarna met deze pons uit het DSP nog een Tag geponst en deze heb ik doormidden geknipt en achter de tekst Tag geplakt. Deze met Tombow liquid glue opgeplakt en je mooie kaart is klaar.

Stampin'Up! Sweet Little Somethng

Aanstaande donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is onze Einde SAB party en jullie laatste kans om nog een bestelling te doen en te profiteren van de gratis SAB producten.

Tot snel, Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Geen categorie, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin'Trimmer

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s