Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wie zou er ook graag mooi willen schilderen?

Ik kan niet mooi tekenen of schilderen maar ik kan wel mooi stempelen. Vroeger deed ik zo mijn best op school maar voor tekenen kreeg ik steeds een onvoldoende. Totdat ik op de Havo naar mijn docent ben gegaan en tegen hem zei: ik vind het niet eerlijk , ik doe uren mijn best voor de tekenopdracht en krijg een 5, iemand anders tekent in 5 minuten de mooiste tekening en krijgt een 8. Daar moest hij mij inderdaad gelijk in geven en voortaan kreeg ik een 6 ( voor al mijn moeite).

Nu dankzij Stampin Up kan ik hele mooie kaarten maken die wel schilderijtjes lijken. Zeker met de nieuwe stempelset Waterfront maak je heel simpel prachtige landschappen.

Waterfront Photopolymer Stamp Set

Stampin'Up! Waterfront

 

Er zitten heel veel elementen in waarmee je bergen, zee en bossen kunt stempelen maar ook prachtige teksten!

Deze 4 kleine kaartjes heb ik ge-cased van Amanda van The CraftSpa, mooi toch?

Stampin'Up! Waterfront

 

Aankomende woensdagmiddag en donderdagmiddag gaan we tijdens Koffie en Kaart met deze set werken. Voor 5 euro maak je al een mooi kaartje  of 4 kleine kaartjes, iedere extra kaart kost 2 euro. Van 14.00 tot 16.00 ben je van harte welkom hier op de Faramir, ik zorg voor wat lekkers en drinken.

Liefs en Fijne Paasdagen, Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s