Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Helaas vandaag eindigt Sale-a-Bration.

Voor mijn gevoel heb ik te weinig met de gratis producten kunnen spelen. Zeker die week griep heeft mij de das om gedaan. Ik heb jullie de Pauw van Beautiful Peacock  te weinig laten zien en ook het mooie bloemenmandje van Blossoming Basket kreeg niet genoeg aandacht: heerlijk om in te kleuren met de Blends/Markers / Watercolor Pencils.

 

 

En de set Eclectic Expressions lag bij Mandy dus ook niet aan bod gekomen. Het waren echt geweldige producten en de meest uitgekozen was toch de Party Panda’s. Jammer dat ze niet in de nieuwe catalogus komen.

Ja de nieuwe catalogus komt er bijna aan, en dat betekent dat we van sommige producten afscheid moeten nemen. Welke dat zijn horen we pas na On Stage waar de nieuwe catalogus wordt onthuld.

Wordt weer een gevalletje nazorg haha, gelukkig brengt Stampin Up altijd weer andere mooie producten op de markt dus het wordt een lach en een traan.

Wat zeker verdwijnt zijn de In Colors 2016-2018.

2016-2018 In Color Classic Stampin' Pads

Ik ga vooral Dapper Denim en Emerald Envy missen. Flirty Flamingo,Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum gaan er dus ook uit en we krijgen daar andere kleuren voor terug. Is 1 van deze kleuren jouw favoriet dan is het slim om nu een voorraadje aan te leggen want wij kunnen straks die kleuren niet meer bijbestellen. Dus heb je een inktpad dan adviseer ik een Ink Refill te kopen dan kan je nog jaren voorruit. Als ze straks op de retired lijst staan dan is de kans groot dat het snel uitverkocht is en op is op! Dit geldt ook voor het cardstock. Wil je een bestelling plaatsen neem dan contact met ons op: madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Blends

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s