Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Fijne tweede Paasdag

Gisteren een heerlijk relaxte eerste Paasdag gehad. Lekker met 3 van de kids ( plus schoonzoon)gebruncht en spelletjes gedaan daarna naar het huis van Mandy gegaan om te gourmetten want ik vind dat zo stinken en bij haar kan de lucht beter wegtrekken. En daarna weer spelletjes gedaan en kwam er nog een zoon met vriendin mee spelen dus 30 seconds gedaan : hilarisch. Zo veel gelachen: een gouden dag. De tweeling is met de Pasen bij hun moeder ( Pinksteren bij ons) maar Teun nog even gezien want die was weer wat vergeten lol.

Vandaag weer gezamenlijke Brunch ( want dan kunnen we uitslapen) en weer spelletjes doen ( door het weer geen buitenactiviteiten) en dan gaan Willem en ik het Paasdiner koken. Geen Stampin Up vandaag maar gewoon genieten van ons gezin . Fijne tweede Paasdag iedereen.

PS. Het eitje heb ik bestempeld naar een idee van mijn vriendin en mede demo Danielle Kassing@blogspot.nl. Zij maakte prachtige eitjes: ik vond het best lastig ( vieze vingers Haha) maar oefening baart kunst.

Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s