Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

On stage 2018 in Utrecht

Hoi allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om een blog bericht te schrijven en deze zal gaan over mijn weekend in Utrecht.
Maar laat ik eerst beginnen met wat On Stage van Stampin’ Up! is.

On Stage is een (business)evenement voor de demonstratices van Stampin’ Up! waar vele demo’s zich samen verzamelen, feest vieren, swappen en waar ook de nieuwe catalogus uitgereikt wordt. Dit feestje wordt twee keer per jaar gehouden en deze keer werd de nieuwe jaarcatalogus bekend gemaakt!

 

Vrijdagmiddag na heel wat uurtjes gewerkt te hebben deze week, vertrok ik met een kofferbak vol richting Utrecht. Ook al was On Stage dit jaar pas op zaterdag! Ik had namelijk een kamer geboekt in het Van der Valk Hotel Utrecht, waar ook On Stage plaats zou vinden. En gelukkig kwam mijn vriendinnetje en mede demo Kaylee van Es (klik hier om naar haar website te gaan)  samen met haar moeder wie tevens onze lieve vriendin en Up-Line is Hélène den Breejen (klik hier om naar haar website te gaan) een dagje eerder naar Utrecht. Kaylee mocht namelijk een Display bord maken met een aantal van de nieuwe producten uit de nieuwe jaarcatalogus (die helaas nog niet genoemd mogen worden. Grote voordeel van demo zijn is buiten de korting dat je ook als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes, veranderingen en de nieuwe catalogussen in mag kijken en bestellen). Maar ook Hélène was voor de vrijdag al in Utrecht vanwege Centrestage. Een speciale avond waar de demo’s die Silver elite of hoger zijn voor uitgenodigd worden en al een pre-pre-party met diner hebben en de catalogus als allereerste uitgereikt krijgen. Deze avond voor hun had een speciaal 80’s tintje, omdat Stampin’ Up! dit jaar 30 jaar bestaat. En ik kan je zeggen dit werd een hilarisch gezicht.
Wij hadden samen met de upline van Hélène al de grootste lol tijdens het omkleden op de hotelkamer. Kaylee en ik gingen niet mee naar centrestage, maar hebben genoten van de fluoriserende pakjes en de humor. Zo zagen Hélène en Maaike eruit:

En terwijl de dames aan het feesten waren, zijn Kaylee en ik op de hotelkamer gaan knutselen (en genieten van roomservice en lol maken ;-)..) en maakten we samen deze wijnflessenverpakking voor Damir Basic (demonstrator development manager bij Stampin’ Up!):

IMG_20180406_210153_266.jpg

En zoals gewoonlijk was 1 tafel niet genoeg en gebruikten we ook een stukje van het bed:
IMG_20180406_221050_936

Aan het einde van de avond vertrokken Kaylee en Hélène weer terug naar huis en dook ik ook snel mijn bedje in om vervolgens om 7 uur weer op te staan, spullen in te pakken en klaar te maken voor On Stage. Wel genoot ik nog even van het prachtige uitzicht en een ontbijtje (wat overigens goed maar veeeeels te veel was) op de kamer. Ik kan jullie het hotel dan ook van harte aanraden!
IMG_20180407_073649.jpg

En toen om half 9 was het zover! Aanmelden voor On Stage. We kregen bij binnenkomst deze mooie tas en daarin een stempelset (die we nog niet mogen laten zien, maar geweldig is) een setje pennen en deze prachtige lightbox van Stampin’ Up!

De zaal was al snel helemaal vol en was het tijd om te gaan swappen. Swappen houdt in dat je een eigengemaakte creatie uitwisselt met een collega demo waardoor je dus niet alleen een leuk cadeautje uitwisselt, maar ook een creatie waar je zelf weer inspiratie uit kunt halen. Voor onze swaps hebben we gebruikt gemaakt van de Coffee Cafe Bundel:

Via onze instagram / instastories (@madebyinepie) kon je al wat foto’s zien van mijzelf en een aantal lieve teamgenoten! Ik zal daar nog een collectie plaatsen.

De catalogus staat weer bomvol prachtige items zowel nieuwe als oude favorieten die meegaan. Ook moeten we per 1 juni weer afscheid nemen van een aantal sets, maar hier zullen wij jullie later over berichten. Voor nu is dat nog een groot geheim!!

Na deze fantastische dag zijn we nog met een select groepje gaan eten in het hotel om gezellig na te kletsen. Maar al snel was het tijd om weer terug naar huis te gaan. Na het thuis brengen van onze lieve vriendin en mede demo Daniëlle Kassing (klik hier om naar haar website te gaan) ging mijn reis verder naar Geldrop.

Ik heb enorm genoten, maar mijn lieve mama ook enorm gemist. Ons avontuur is namelijk begonnen met Mama die instapte als demo, mij het virus doorgaf en we vanaf dat moment samen zijn gaan werken aan MadebyInepie! Hopelijk was dit de laatste keer dat we een evenement zonder elkaar hebben gevierd. Maar ik ben dan ook zeer dankbaar voor de lieve mensen met wie ik een top weekend heb gehad en net als mij hopen dat Mama bij de volgende On Stage er weer gewoon bij is! November here we come!
Maar tot die tijd zul je ons hier en op social media vinden, met nieuwe workshops die gepland gaan worden, nieuwe creaties en projecten, nieuwe producten en huidige producten, maar ook over ons en ons avontuur met MadebyInepie!

Voor nu wens ik jullie een fijne (creatieve) dag en tot de volgende blog 🙂

Liefs, Mandy

 

 

Categorieën:Stampinup

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s