Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

NIEUWE CATALOGUS EN RETIRED LIJST

Ieder jaar is het spannend: wat komt er in de nieuwe catalogus en wat gaat er uit?Het goede nieuws is : er komen heel veel mooie stempelsets en producten erbij.

Het slechte nieuws is dat we van veel (favoriete) producten afscheid gaan nemen. Heb je nog producten op je wensenlijst staan kijk dan gauw in mijn webshop naar wat eruit gaat:

Madebyinepie.stampinup.net

 

Druk op het Roze knopje met Shop Now, doe hetzelfde nog een keer en dan kom  je op een pagina waar alle retired producten staan die wij nu nog kunnen verkopen tot 31 mei, maar op is op! Het is onderverdeeld in stempels, bundels en overige producten. Het is een hele lijst vandaar dat ik jullie naar de pagina verwijs want plaatjes zeggen meer dan woorden.

 

Wat nog een enorme verandering is, is dat Stampin Up een Color Revamp heeft gedaan: dat wil zeggen dat er 13 kleuren uitgaan. Plus de incolors die altijd na 2 jaar verdwijnen.

foto van Hélène Den Breejen.foto van Hélène Den Breejen.

Vooral Tempting Turquoise en Island Indigo ga ik missen. Gelukkig komen er veel mooie kleuren voor terug. Flirty Flamingo komt terug als nieuwe Brights color, terwijl Real Red van de Brights naar de Regals gaat.

Hieronder zie je de nieuwe kleurenfamilies zoals ze dadelijk in de nieuwe catalogus komen te staan:

color-collections 2018

in-colors

Ik ben heel blij met de nieuwe kleuren en 2 van mijn favoriete kleuren zijn terug: Mint Macaron en Blackberry Bliss YEAH!!!

 

Voor de verdwijnende kleuren geldt: snel bestellen want voor je het weet is het op.

Wat ook verdwijnt is de Color Caddy, degene die bij mij komen workshoppen weten wat voor handig rek dit is. Dus wil je deze nog aanschaffen dan moet je snel zijn.

Color Caddy

Heel veel info in deze blog, en ik snap dat er vragen zijn dus voor bestellingen en info mail mij op madebyinepie@gmail.com. Ik zal de komende tijd zeker nog terug komen op de retired list en mijn favorieten met jullie delen.

Liefs Ine

 

Categorieën:Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s