Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Het is weer de maandelijkse Facebookhop van The Lovely Stampers

Dit keer met als thema: Verjaardag.

Ik wist meteen welke stempelset ik daarvoor wilde gebruiken : Picture Perfect Birthday

Picture Perfect Birthday Photopolymer Stamp Set

Ik vond dat zo’n voor de hand liggende keuze dat ik mij zelf oplegde een kleur cardstock en inkt te gebruiken die ik niet zo vaak gebruik: Calypso Coral. En nu ik het gebruikt heb denk ik : waarom gebruik ik deze kleur niet vaker? Echt heel mooi, zeker in combinatie met mijn lievelingskleur Bermuda Bay en Daffodil Delight.

Ik heb weer de Tripple Time Technique gebruikt, zo leuk om te doen. En wat roltongen uitgeknipt en met Foam Adhesive Strips opgeplakt. Deze strips gebruik ik vaak, ik vind ze erg makkelijk omdat je ze op maat kan knippen.

Foam Adhesive Strips

Hop gezellig langs mijn teamgenootjes want die hebben er ook een feestje van gemaakt!

Fijn weekend,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s