Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stained Glas Technique

Toen ik laatst ziek was heb ik veel youtube filmpjes bekeken. Een van de filmpjes was van DawnsStampingthoughts, zij heeft altijd leuke filmpjes met mooie projecten. En ik zag bij haar dus deze technique die ik nog niet gedaan had. De gebruikte stempelset          Dragonfly Dreams heb ik met de bijbehorende thinlits Dies, dus toen ik beter was heb ik deze 2 kaarten gemaakt.

Welke vinden jullie mooier? De achtergrond heb ik gestempeld met een stempel uit de set Waterfront. Op de foto’s kun je helaas niet zien hoe mooi de vleugels glinsteren door de Clear Wink of Stella Glitter Brush.

Dit is het filmpje met duidelijke uitleg  : klik op de link om het te bekijken, Stained Glass Dragonfly

Ik heb nog geen sentiment toegevoegd omdat je deze kaarten overal voor kunt gebruiken en ik ze op voorraad houd, verjaardag,sterkte,beterschap. Het kan allemaal. Mocht je dus nog een mooie kaart nodig hebben loop dan gerust binnen hier op de Faramir.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s