Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Kleuren challenge.

Voor de eerste keer doe ik mee aan een kleuren challenge. En wel van mijn Up Helene den Breejen en haar dochter ( ook demo) Kaylee. De Creative Stamping Challenge. Deze keer is het de  uitdaging om met bv 3 kleuren een kaart of project te maken. De kleuren waren:

Melon Mambo, Crushed Curry en  Sahara Sand.

Ik heb de set Jar of Love weer eens gebruikt. Een geweldige set met 37 stempels: bloemen, teksten,potjes, echt super leuk!

Jar Of Love Photopolymer Stamp Set

Ik ben eerst begonnen om met een speciale gemaakte mal in het rond te stempelen met mijn geliefde Stamparatus. Zo had ik de binnenkant van de kaart snel klaar.

Stampin'Up! Jar of Love , Stamparatus

 

Met de Layering cirkel Dies een cirkel in de voorkant van de kaart gemaakt zodat je een doorkijkje krijgt. En toen de voorkant versierd met een potje en heel veel vuurvliegjes. Jammer dat je op een foto nooit goed kan laten zien dat met de Wink of Stella Glitter Brush je zo’n mooi  glitter effect krijgt.

Ik ben heel blij dat de Jar of Love set terugkomt in de nieuwe catalogus. De komende tijd zal je veel kaarten /projecten zien met sets waar we helaas afscheid van moeten nemen. Wil je weten welke dat zijn kijk dan even op mijn blog van 11 april Retired Stempelsets ( klik op de link en je komt op het juiste blog terecht) en hou mijn blog de komende tijd goed in de gaten. Je zult dan oude maar ook nieuwe sets/kleuren zien,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, Stamparatus

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s