Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Share what you love suite.

Voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe catalogus heeft Stampin’Up een drietal mooie bundels in de voorpremiére gedaan. Vanaf 1 mei tot en met 31 mei kan je bij mij 3 bundels bestellen:

  • Just getting Started Bundle: In deze mooie set zit een prachtige stempelset Love What you do, Very vanilla Cardstock, een nieuwe kleur stempel inktpad Grapefruit Grove en een inktpad Old Olive (beide nieuwe uitvoering), een clear Block en Gratis: Very Vanilla Note Cards en Envelopes. Mooie set voor de beginnende kaartmaker.Je kunt er b.v. deze kaart mee maken:04.01.18_IMG1_OLO_SHAREWHATYOULOVE
  • A Little More, Please Bundle: Deze set is wat uitgebreider. Je krijgt er extra de mooie stempelset Make A Difference bij ( Prachtige letters), een pak Cardstock in 4 mooie kleuren, Pearlized Dolies ( met een mooie parelmoer glans),Rich Razzleberry velvet ribbon,Share what you love Artisan pearls, en TWEE Gratis artikelen: Very Vanilla Envelopes en een prachtige doos met Embellishments. Deze kaart kun je bv ermee maken:04.01.18_IMG2_OLO_SHAREWHATYOULOVE

Gotta Have It All Bundle:Dit is de meest uitgebreide set! Voor de liefhebber is deze set uitgebreid met het prachtige  Share What You love DSP  en een hele mooie Embossing Folder. Gratis Drie artikelen: de enveloppen en embellishment kit maar ook de exclusieve Statement of My heart stempel. Hier weer een mooie voorbeeldkaart.04.01.18_IMG3_OLO_SHAREWHATYOULOVE

In het onderstaande filmpje kan je zien wat er in de bundels zit:

Voor meer info of bestellingen: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s