Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Prachtige tekststempels

Vandaag is het de verjaardag van mijn overleden man. 12 jaar geleden alweer dat hij stierf op 45 jarige leeftijd. Blijft een rare dag, met mooie herinneringen maar ook steken in je hart omdat je hem nog steeds zo mist. En ook de kids ,vrienden en familie missen hem nog steeds, dat merkte ik ook vandaag weer door alle lieve appjes.

Normaal maak ik altijd mooie verjaardags kaarten voor de jarige, deze keer heb ik voor hem een label gemaakt dat ik  ( gelamineerd) aan een bloemstuk doe en op het graf zet.

Wat heerlijk dat ik voor een bedrijf werk (Stampin’Up!) dat prachtige tekststempels heeft. Al vaak heb ik kaarten in opdracht gemaakt omdat kaarten met persoonlijke teksten en afbeeldingen die op een speciale situatie bertrekking hebben, niet gewoon in de winkel te koop zijn. Bv bij de dood van een geliefde viervoeter, of de dood van een doodgeboren baby, of een speciale verjaardag/jubileum.

De mooie tekst die ik vandaag gebruikt heb komt uit de helaas binnenkort retired set: Love you still

Love You Still Photopolymer Stamp Set

Wil je deze set nog in je bezit krijgen, stuur me dan een mailtje want op is op: madebyinepie@gmail.com. Mooi voor huwelijkskaarten, Valentijn of zoals ik gedaan heb.

Ook een andere favoriete tekststempel is straks na 31 mei niet meer te bestellen:Layering Love

Layering Love Clear-Mount Stamp Set

Die ga ik zeker missen, wat ga jij missen van de retired lijst? Hier kun je de artikelen zien die eruit gaan :https://madebyinepie.wordpress.com/?s=retired

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, kaarten, Stampinup, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s