Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag

Zoals ik al had verteld, vandaag doe ik wat met de restjes die ik of op mijn bureau heb liggen of in mijn speciale restjes koffers. Hierin stop ik per kleur alle stukjes cardstock die ik over hou van kaarten of projecten. Dan hoef ik niet steeds een nieuw vel te gebruiken. Ja ja ik ben zuinig op mijn spullen.

IMG_6734

Ik had nog een kaartbasis liggen in Emerald Envy, omdat dit een kleur is die er uit gaat probeer ik voor die tijd mijn cardstock op te maken. Ook lag er nog een stuk Whisper White cardstock en lagen er inkpads en sponsjes op mijn bureau.

IMG_6715

Dus had ik meteen inspiratie voor een kaart: lekker kleurtjes sponsen op een kaart dan met Versamark cirkels uit de nieuwe stempelset Swirly Frames en uit een oudere set Timeless Textures een stempel gebruikt. Wit embossing poeder erover en verwarmen met een Heat Tool en dan krijg je dit:

Stampin'Up! Swirly Frames

Leuk he! Ik heb meteen er nog 1 gemaakt maar wilde tekst in de cirkels. In de nieuwe Nederlandse set zit een mooie stempel: Jij bent Sterk, Jij bent Lief en Jij bent Jij.Ik heb deze toen met een schaar los geknipt:

En vervolgens 2 in een cirkel gestempeld en 1 op een stukje Whisper White en met een dimensional opgeplakt.

IMG_6708

Je ziet met een kleine aanpasing krijg je een heel andere kaart. Bij de eerste kaart heb ik de tekst in zijn geheel gestempeld en aan de binnen kant geplakt.

IMG_6711

Mooie kaartjes die ik gemaakt heb met 2 lieve sterke vrouwen in gedachten. Welke vindt jij de mooiste?

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s