Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Mijn eerste doosjes donderdag. Ik had een tijdje terug Color coach kaartjes uitgeprint en gelamineerd. Deze kaartjes zijn leuk als inspiratie: pak eens een kaartje uit de doos en maak hier een kaart mee. Maar ook een grote hulp voor beginnende kaartenmaaksters ,je ziet meteen welke kleuren mooi bij elkaar passen.

Veel Demo’s doen ze aan een ring maar ik vind het idee leuk om willekeurig een kaartje uit de doos te pakken en iets in die kleuren te maken. Dus heb ik mijn envelop Envelope Punch Board gepakt en dankzij de website Crafty Owl Boxbuster kun je makkelijk de maat van je doos bepalen en weet je welke eerste en tweede punch je moet maken. Je kan je maten in cm en inches ingeven echt super!

Ik heb het mooie nieuwe DSP gebruikt uit de Gotta Have It All Bundel : Share What you Love DSP. Dit is echt wat stevigere papier met een mooie parelmoerglans. Als sluiting heb ik gekozen voor magneetjes. En als label onze mooie Statement Of The Heart stempel. Deze is alleen nu tijdens de preorder te bestellen en krijg je gratis bij de Gotta Have It All bundel.

IMG_6698IMG_6699

Ik heb ook tabkaartjes gemaakt met behulp van de Circle Tab punch. Zodat de kaartjes verdeeld zijn in de kleurenfamilies.En ik ze makkelijker terug kan stoppen.

Echt een aanrader is het: Envelope Punch Board, niet alleen kan je enveloppen maken in verschillende maten maar ook zoals je ziet doosjes in verschillende maten. Daarbij zit er ook een afrondhoek pons ingebouwd en een bonefolder bij.

 

Fijne Hemelvaartsdag,liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s