Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag

Vandaag wl ik jullie de kaart laten zien die ik gemaakt heb voor onze 50 jarige vriend Marco uit Ijmuiden. Gisteren was zijn feest en hebben we gezellig samen zitten wokken.

We kennen elkaar van onze vakantie uit Kroatie en zijn nu al jaren bevriend, hij is over de twee meter dus als ik naast hem loop met mijn 1.52m trekken we veel bekijks. Zelfs Willem lijkt klein naast hem.

Ik wilde mijn Mini Treat Bag Thinlits Dies weer gebruiken maar ook een echt feestelijk kaartje maken en kwam via Google en Youtube bij LeeAnn Greff terecht. Dit is een filmpje uit 2015 :https://youtu.be/Dc4ASl31YhM

Ik heb een vel uit het prachtige Petal Passion DSP gepakt: wat ga ik dit mooie papier missen! I love Black and White!

Petal Passion Designer Series Paper

En daar heb ik het zakje uitgesneden met de Dies. Het strikje heb ik gemaakt met de Tailored Tag Punch en het tabje met de circle Tab Punch ( i love my punches). De Nederlandse set Voor elke Gelegenheid is speciaal voor bij de Circle Tab Punch. De gestempelde Cirkel komt uit de nieuwe set Swirly Frames. De letters Marco heb ik gestempeld met nu al een favoriete stempelset Make a Difference ( Prachtige letters). En Gefeliciteerd komt uit de helaas retiring Nederlandse set: Sentimenten. Maar er komen heel veel nieuwe Nederlandse sets aan: yeah!

Waar ik wel heel verdrietig om ben en waar geen vervanging voor is, zijn de Large Numbers Framelits, die komen niet meer terug in de nieuwe catalogus. Echt heel jammer want die gebruik ik veel. Aanrader: nu nog snel bestellen want op is op!

Stampin'Up! Make a Difference

Feestelijk kaartje geworden toch? Voor meer info over de gebruikte producten en materialen: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s