Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop De Lovely Stampers

Vandaag is er weer een leuke Zomerse Facebookhop. Hop gezellig door naar mijn collega demo’s en krijg een zomers gevoel.

Toen ik dit kaartje maakte was het heerlijk zonnig en 25 graden dus dan denk je meteen aan Ijsco’s. De set Cool Treats gaat helaas ook uit de catalogus. Als ik de set pak denk ik altijd  aan de Libelle Zomerweek waar ik met Mandy en andere Teamgenootjes heb gestaan. Het weer was slecht maar binnen in de tent gaven wij een workshop met de ijsjes.

Ik vond het leuk om de achtergrond weer te sponsen en daarboven op de ijsjes te plakken met dimensionals. Voor het nog zomerse gevoel heb ik er 2 palmbomen bij gestempeld uit de set Waterfront en ik heb de leuke strandstoel uitgestanst met de Seasonal Layers Thinlits Dies. De tekst komt weer uit de Cool Treats set. De binnenkant is van een rest stukje gesponst cardstock en deze tekst komt uit de set Beautiful You.

IMG_6718

Fijn weekend allemaal,

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:kaarten, Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s