Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Vandaag heb ik in mijn bak met Dies gekeken van welke ik helaas afscheid moet nemen. De grote letter Dies set is helaas niet de enige maar ook de Lots To Love Box framelits Dies waar ik zo’n leuk minialbum mee heb gemaakt zie mijn blog:

Mini album eigen ontwerp en tutorial

Echt heel jammer want je kunt er zulke leuke dingen mee doen. Afgelopen zaterdag had ik een prive Workshop. Mijn buurmeisje Nienke had bij mij kadobonnen gekocht om samen met haar oma en peettante bij mij een workshop te doen. Ze wilde graag een doosje maken met wat kaartjes. Ik heb ze toen voorbeeld doosjes laten zien  ( zie de foto hier boven)en de  doosje laten maken met de dies en 3 Whisper White Narrow Notecards & Envelopes laten versieren.

Whisper White Narrow Note Cards & Envelopes

Zeker omdat de twee dames nog nooit hadden gestempeld was dit een eenvoudig project om te maken in 2 uur. Ze mochten ook een vel DSP uitzoeken en dit zijn hun mooie resultaten:

 

 

De dames waren erg  blij  ( en verbaasd over hun eigen kunnen) en gingen tevreden naar huis. Kan jij een keer niet op de datums van mijn workshops maar heb je minimaal een groepje van 3 personen dan kunnen we in overleg samen een datum plannen. Dat kan ook s’avonds of in het weekend. Mail me maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Dies, Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s