Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag nog lekker een dagje vrij: heerlijk alle kids thuis , al hoewel ze allemaal druk zijn met hun examens en tentames.

Ik ben dit weekend druk bezig geweest met uitzoeken van wat er mee gaat naar de nieuwe catalogus en van wat ik helaas afscheid moet nemen. Door de Color Revamp gaan er veel kleuren uit en dus ook de re-inkers, markers en cardstock. Dus nu een makkelijk kaartje met de helaas verdwijnende kleur Island Idigo. En de ook verdwijnende set Weather Together.

Weather Together Photopolymer Stamp Set

Maar ik heb ook de nieuwe kleur Balmy Blue gebruikt voor de achtergrond. Ik heb wat inkt op een stempelblok gedaan, het Shimmery White cardstock nat gemaakt met water en het blokje over het papier getrokken. De wolken komen uit de Waterfront set . De tekst “Just a note to Lift your spirits”komt uit de set You lift me up, daar zitten ook wolken in maar de Waterfront stempels lijken op bergen en wolken tegelijk. De andere tekst en de diertjes komen uit de ( helaas ook verdwijnende) set We must Celebrate. Ik heb wel een mask gemaakt van de paraplu en toen de diertjes erop gestempeld zo lijkt het of ze in de paraplu zitten.

Geniet nog lekker van deze tweede Pinksterdag,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s