Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag,

Vandaag wil ik je laten zien wat het verschil is als je Dies gebruikt. De kaart van Gisteren was leuk maar die van vandaag heeft meer de WoW-factor. Tuurlijk kan je Fussy Cutten  ( knippen) maar met je Big Shot en Dies ben je veel sneller en precieser klaar. Welke vindt jij mooier?

 

 

Dit zijn de Umbrella Weather Framelits Dies, die bij de set Weather Together horen.

Umbrella Weather Framelits Dies

Vandaag zijn de boys weer naar school: Examen Aardrijkskunde en tentamens. Dinsdag poets ik altijd en na zo’n lang weekend is dat echt nodig.

En vanavond regel ik voor het eerst de SOL ( Stamping on Line) voor mijn Teamgenootjes van The Lovely Stampers. Ik heb een leuk project voorbereid en ben benieuwd of het lukt. Moeilijk hoor om alles op te schrijven, vaak denk je dat is logisch, maar voor een ander totaal onbegrijpelijk.

Ik laat hier op mijn blog nog wel zien wat het project was. Ook erg leuk voor een workshop dus wie weet, bij genoeg positieve reacties ,plan ik hem wel in.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s