Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zo gezegd Zondag: Quote

Vandaag heb ik voor jullie deze mooie quote. Mandy liet hem mij zien en ik moest eerst vreselijk lachen en wist toen meteen deze wil ik vandaag met jullie delen.

Zo waar lol! Al bijna 30 jaar ben ik moeder en kook ik voor ons grote gezin. En vooral poetsen, opruimen en de was neemt veel van mijn kostbare tijd in. Tijd die ik helaas dan niet in mijn geliefde Stampin’Up! kan steken. Toch ben ik superblij met al mijn kids en nog een paar jaar door buffelen en dan krijg ik meer tijd voor mezelf. En gelukkig maken al hun knuffels en liefde veel goed.

Vandaag ook weer druk met de voorbereiding van de Creatieve Lentemarkt bij Atelier Riel. Mandy en ik staan daar volgende week zondag. Wij verkopen daar onze kaarten en wat kleine kadoartikelen.En je kunt voor 1 euro een kleine Make & Take doen. En ook kan je pakketjes retired DSP papier bij ons kopen.  Vanaf 1 jun is het ook mogelijk om ipv hele pakketten DSP/cardstock SHARES bij ons te kopen. Dus bv een 1/4 of 1/2 pak. En bij voldoende interesse ook lint.

Ook verkopen we die dag retired stampsets. Dus wil je graag goedkoop Stampin’Up spullen kopen kom dan gezellig langs.

foto vanaf A4 formaat

Fijne zondag allemaal, liefs Ine

Categorieën:diverse, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s