Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag

Deze week was weer heel bijzonder. Mijn lieve teamgenootje Danielle Kassing had mij genomineerd voor een wedstrijd. Je kon iemand opgeven die je kende van Stampin’Up waar je bewondering voor had en wie je een prijs gunde. Ik las de aankondiging en opeens zie ik mijn naam eronder staan. Echt zo leuk. Dit was haar verklaring waarom ze mij nomineerde :

Superlief toch. Wij hebben echt een superteam! Dankzij Stampin’Up! heb ik echt lieve mensen ontmoet die ik anders nooit gekend zou hebben want ze wonen niet echt bij ons in de buurt. De prijs was behalve de erkenning nog een mooie waardebon die ik bij Stampin’Up! mag besteden. En met de nieuwe catalogus die 1 jun uitkomt en boordevol met mooie producten staat is dat geen straf😇. Wil je ook graag zo’n mooie catalogus ontvangen? Mensen die bij mij het afgelopen jaar hebben besteld of een workshop hebben gevolgd kunnen hem gratis komen ophalen. Heb je dat niet dan kan je hem voor 2,50 euro bij mij komen ophalen en mocht je dan iets bestellen trek ik die 2,50 euro weer van het totaalbedrag af. Thuis bezorgen kan ook maar dan komen er verzendkosten bij, voor 5,95 ligt het dan bij jou op de mat en ook hier geldt bij een bestelling gaat dit bedrag van het totaalbedrag af. Heb je toch mooi de verzendkosten die Stampin’Up! in rekening brengt terug.

Fijn weekend en geniet van het zonnetje,

Liefs Ine

Categorieën:diverse, Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s