Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: #loveitchopit

Wat een rare tekst hoor ik jullie al denken, wat staat daar nou? Is Ine helemaal doorgedraaid door die privacyverklaring rompslomp? Nou ik werd daar niet echt vrolijk van, maar van #loveitchopit wel.

#loveitchopit is bedacht door een grote Australische Stampin’Up demonstratrice Kylie Bertucci.  Zoals velen van ons gebruikte zij haar DSP te weinig: te mooi om in te snijden haha. Nu heeft zij bedacht als je het mooi vindt ( LOVE IT) gebruik het dan ( CHOP IT). Want inderdaad als de nieuwe catalogus uitkomt komt er weer zoveel mooi DSP papier erbij en zit jouw kast/la nog vol van ongebruikt DSP.

Ik heb nu in navolging van haar al mijn 12″ bij 12″ Dsp door de helft gesneden. Je krijgt dan stukken van 6″ bij 12″. Daar haal ik 3 stukken uit voor op mijn kaart van 5 5/8″ bij 3 7/8″en een mooi reepje wat ik op de envelop kan plakken. En voor je het weet heb je 6 kaarten klaar. En het is heel raar dat doe je normaal niet als je zo’n mooi groot vel voor je hebt liggen.

StampinÚp! Beautiful You

Ik heb ze al meteen op het cardstock geplakt en hoef nu alleen een afbeelding en sentiment toe te voegen.

Stampin'Up! Beautiful you

Op zondag 3 jun sta ik samen met Mandy op de Creatieve Braderie bij Atelier Riel hier in Geldrop. Daar kun je bij mij dan pakketjes DSP kopen en zelfs nieuw DSP bestellen. Ik ga namelijk vanaf 1 jun Shares verkopen. Wat is een Share hoor ik jullie alweer denken. Nou niet iedereen wil of kan een heel pak Dsp kopen, vandaar dat ik die pakketten nu in kleinere gedeeltes bv 1/4 ga verkopen. Bij genoeg animo wil ik dat zelfde gaan doen met het cardstock en bv lint. Dan heb je toch de nieuwste producten maar is het meer betaalbaar.

Ben je nu al enthousiast dan mag je mij een mailtje sturen en krijg je van mij meer info over de mogelijkheden en de prijzen. Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:diverse, kaarten, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s