Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: Mini Pizza Boxes

Vandaag laat ik jullie een super makkelijk doosje zien: de Mini Pizza Box van Stampin’Up!. Je koopt ze kant en klaar: 8 doosjes voor maar 7,25 euro. Ze hebben een speciaal ge-coated binnekant zodat je er veilig eten: bv koekjes in kunt doen.

Mini Pizza Boxes

De doosjes heb ik veel gebruikt voor bv mini kerstkaartjes in te doen en cadeau te geven. Maar ook met 4 verschillende wensen erin bv voor een verjaardag, zomaar, beterschap en sterkte.

Je kunt zelf kaartjes uit cardstock snijden en met bijpassend DSP envelopjes maken met je Envelop Punch Board. Maar ik heb gekozen voor de Whisper White 3″x 3″Envelopes van Stampin Up : 40 stuks voor maar 11,50. Deze producten staan ook in de nieuwe catalogus die morgen gelanceerd wordt.

Hij is echt prachtig met zoveel mooie nieuwe kleuren en producten. En om jullie alvast wat nieuwe kleuren te laten zien heb ik de nieuwe In colors 2018-2020 gebruikt.

IMG_7125.JPG

 

Ook heb ik de mooie nieuwe stempelset: Love What you do gebruikt.

IMG_7134.JPG

Om duidelijk te laten zien dat je door 1 keer af te stempelen een andere kleur krijg heb ik dat bij alle 4 de kaartjes gedaan behalve bij de bloem in Blueberry Bushel die ik als volle kleur heb gebruikt. Op het deksel van het doosje zijn de andere kleuren in volle sterkte te zien.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De mooie Nederlandse sentimenten komen uit de geweldige set : Van Alles Wat. En deze titel dekt de lading volledig. Voor elke gelegenheid zit er wel een tekst bij. Super blij met deze Nederlandse set.IMG_7137

Met weinig moeite heb je zo een prachtig Cadeaudoosje!

Stampin'Up! Share What you Love Pizza box

Wie nog geen nieuwe catalogus heeft mag mij mailen , dan kan je het tegen een geringe vergoeding bij jou thuis bezorgt krijgen of hier bij mij ophalen. Doe je naderhand een bestelling of volg je een workshop bij mij dan krijg je deze kosten weer vergoed.

En morgen kan iedereen ook eindelijk de Stamparatus bestellen: echt de beste stempelhulp die nu op de markt is! Lees hier meer over op mijn blog posts:

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, kaarten, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stampinup, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s