Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Geslaagd!

Eigenlijk wilde ik nog geen jongens geslaagden kaartje maken want ik wil de goden niet verzoeken. Maar ja anders lukt het me nooit om op tijd mijn kaarten af te hebben. En gisteren had ik natuurlijk spullen over dus heb ik dit kaartje gemaakt.

Ik heb zelf  het Whisper White  Cardstock bestempeld met de bubbeltjes.

IMG_7310

in de nieuwe kleur Granny Apple Green. Het stukje krat had ik over ( zie mijn blog Dies Dinsdag), en ik heb 2 nieuwe flessen bijgemaakt in de nieuwe kleur Call me Clover. Met het prachtige Champagne Foil Sheets

Champagne Foil Sheets

heb ik de dopjes , de hartjes, de duim en het label uitgestanst.

Dit alles op een basiskaart van Call me Clover Cardstock geplakt en mijn eerste geslaagde jongens kaart is klaar.

Liefs, Ine en Mandy

 

Categorieën:Dies, kaarten, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s