Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:Doosje met magneet sluiting

Vandaag heb ik een doosje gemaakt die al heel lang op mijn tot do lijstje stond. Op Pinterest en op You Tube zie ik soms leuke dingen voorbij komen en die sla ik dan op om ooit een keer te maken.

Dit doosje is van Crafty Caroline en is uit 2015. Hier is de link van haar filmpje:Crafty Caroline No Cut Magnetic Gift Box

Ik heb Mint Macaron Cardstock gebruikt, en het nieuwe Nature’s Poem DSP. Voor de versiering heb ik gekozen voor de nieuwe set Varied Vases. Dit is verkrijgbaar met een bijpassende Punch en dan krijg je 10% bundel korting.Varied Vases Bundle 47,50

Varied Vases Photopolymer Bundle

De bloemen heb ik met mijn Stamparatus gestempeld. Omdat dit een 2 staps stempel is, is het zo fijn dat je 2 bladen hebt. Je stempelt eerst de bloem in Call me Clover met het ene blad, dan positioneer je de 2e stempel er perfect boven en pakt hem op met je andere blad en be-inkt het dan met Grapefruit Grove.  En stempelen maar: Easy Peasy.

De bloempjes heb ik uitgeknipt en de tekst ook. De vazen heb ik makkelijk uitgeponst. ik heb express 1 van de vazen op zijn kop geplakt zo lijkt het net een andere vaas. Nog een strikje erbij van het mooie 1/8 Black Cord. En mijn doosje is af.

Stampin'Up! Varied Vases

Jullie zullen deze set wel vaker hier zien want ik vind hem erg leuk.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stamparatus, Stempelsets

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s