Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Geslaagd Kaartje

Afgelopen Woensdag zag je mijn Geslaagd! kaartje voor jongens en vandaag wil ik jullie een ontwerp laten zien voor meisjes en een Gender neutrale. Ja,ja Madebyinepie gaat met haar tijd mee.

Voor de meisjes kaarten heb ik gebruik gemaakt van mijn Stamparatus. Echt wat een geweldig apparaat is dit. Hij maakt het leven van de stempelaars onder ons wel erg eenvoudig. Zeker als je produktie wilt draaien is dit een fluitje van een cent.

Ik heb de grote stempels die ik wilde gebruiken op de beide platen van de Stamparatus geplakt en op de ander kanten  van de platen de tekststempels. Je hebt dus 4 stempels die je op de goede plek zet en dan kan je als een fabriekje eerst de achtergrond stempel beinkten en stempelen, dan de Danseres, en dan de tekst Hartelijk Gefeliciteerd en daarna Geslaagd. En klaar ben je.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik heb als extra accentje nog wat sparkels toegevoegd uit de Picture perfect Birthday set.En een cap gemaakt van een zwart vierkantje en een stukje gekleurd cardstock wat ik in de vorm van een tassel heb geknipt en opgeplakt met gluedots en daarboven een strasssteentje: voor de Bling Bling. Nog een diploma rol gemaakt van wat copieerpapier en mijn kaart is klaar om op een basiskaart geplakt te worden.

\Stampin'Up! Graduation

Voor de grote kaart heb ik de letters Hoera uitgestanst met de Large Letters Dies. Deze ook uit DSP papier gestanst en met dimensionals opgeplakt om het Eclips effect te krijgen. Het woordje geslaagd gestempeld en uitgeponst met de Classic Label Punch  en ook een diploma rol erbij geplakt.

Stampin'Up! Graduation Geslaagd

Dit kun je met elke kleur papier doen en DSP of stempelset naar keuze.

Ik heb nog meer ideeen voor geslaagd kaartjes maar die zien jullie volgende week wel.

Het wordt nu echt heel spannend bijna de uitslag datum………….

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stamparatus, Stampinup, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s