Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: Facebookhop The Lovely Stampers

Vandaag is het weer tijd voor onze maandelijkse Facebookhop. Deze keer was het thema: De Nieuwe Catalogus. Zoveel mooie nieuwe producten, dat werd nog even moeilijk kiezen. Maar dit is het geworden:

Stampin'Up! Lovely Floral

 

De basiskaart is een stuk cardstock in de nieuwe kleur Call me Clover, daarboven op een mat Whispe White cardstock die ik met de nieuwe achtergrondstempel Handwritten heb gestempeld in Mango Melody. Daarop een scalloped vierkant Whisper white waarop ik met de Lovely Floral Dynamic Embossing Folder de bloem heb ge-embossed.

Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder

Deze heb ik ingekleurd met de Mango Melody en Mint Macaron Stampin’markers en als finishing Touch wat Wink of Stella erover gedaan. ( wat je helaas niet op de foto kunt zien).

De Blaadjes Dies komen uit de Nature’s Roots framelits Dies en die heb ik uit Mint Macaron cardstock gestanst. De tekst For You komt uit de set Wood Words en heb ik uitgestanst met de flessenlabel van de Bottle’s & bubbles framelits. ( deze lagen nog op mijn tafel ivm de geslaagd kaartjes).

Dit kaartje gaat nog een lange reis tegemoet. Ik heb hem namelijk gemaakt voor collega Demo Robin Messenheimer. Zij woont in Hawaii en is haar huis en alles kwijtgeraakt door de lavastroom. Onze Teamleider Helene den Breejen was zo lief om een oproep op onze groep te doen voor kaartjes met producten uit de nieuwe catalogus.Deze kan Robin dan voor haar blog gebruiken. Vandaag gaat een hele stapel kaartjes haar kant op. We zijn echt 1 grote Stampin’ Up! familie, dat vervult mij echt met trots en tevredenheid.

Nou dit was een erg lang verhaal, vergeet niet langs al mijn teamgenootjes te hoppen voor meer inspiratie. En mocht je iets willen bestellen , help ik je graag.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s