Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zo gezegd Zondag: Quote

Helaas gaat deze quote bij mij niet altijd op, met een druk gezin met 5 puberzonen en vrienden en aanhang, moet soms het huishouden echt voor mijn Madebyinepie activiteiten komen. Zaten er maar meer uren in een dag.

Zeker met de nieuwe catalogus is er zoveel wat ik wil maken om met jullie te delen maar de tijd ontbreekt me vaak. Wat ik vandaag met jullie wil delen is de geweldige Nederlandse sets die er nu zijn. Stampin’Up! Heeft echt naar ons geluisterd en veel mooie nederlandse sets op de markt gebracht. Deze 2 zijn mijn grote favorieten: mooie teksten en prachtige bomenstempels.

nederlandse set Van alles wat

nederlandse set Puur Natuur

Er zijn er in totaal 12 en je kunt ze allemaal zien onder het kopje: Nederlandse stempelsets.

Mandy had voor mij voor Moederdag deze mooie kaart gemaakt waarin ze deze 2 sets had gecombineerd. Dit kaartje is goed na te maken voor vaderdag: Met de tekst Pa ,je bent mijn held. En in bv een stoere blauwe kleur zoal Blueberry Bushel.

Stampin'Up! Puur natuur, van alles wat

Wil je meer weten over de Nederlandse Sets, of ze een keer bij mij in het echt zien en er mee stempelen, of ze zelf willen aanschaffen mail me dan op Madebyinepie@gmail.com

Fijne zondag, liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:kaarten, Quote, Stampinup, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s