Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: This Little Piggy

Vandaag is het Gala van Sam en Nick. Een leuke dag maar wel druk met alle voorbereidingen dus gisteravond snel een makkelijk kaartje gemaakt voor vandaag.

Ik heb de achtergrond gesponst met Coastal Cabana en Bermuday Bay. Heerlijk ontspannend om te doen: gewoon kleur opbrengen en mengen.Daarna heb ik wat water in mijn hand gespoten en druppels op het papier laten vallen. Daarna afgedept met keukenpapier .En voila: een mooie achtergrond.

Op een stuk Whipser White heb ik een varkentje uit de set This Little Piggy gestempeld met Memento Black en die op mijn gemakje bij de tv ( Max Verstappen was aan het racen) ingekleurd met mijn Blends. Dit daarna uitgestanst met de grootste cirkel van de Stiched Dies. De randen ook gesponst met Bermuda Bay en op het papier geplakt met Dimensionals.Van copieerpapier een diplomarolletje gemaakt en met gluedots opgeplakt. Congratulations erbij gestempeld en op mijn basiskaart geplakt en KLAAR!

Stampin'Up! This little Piggy Graduation

 

Easy Peasy toch? Ik wil iedere dag bloggen maar door alle spanning omtrent de examen uitslag woensdag van de 3 jongste zonen, zou het zomaar kunnen dat ik een dag oversla. Sorry maar ik ben ook maar gewoon een moeder. Ik bekijk per dag wel hoe het gaat. Juni is so wie so altijd druk: veel verjaardagen, afscheids bbq’s, hopelijk examenfeestjes etc

Gelukkig heb ik mijn Stampin’Up! spullen zodat ik af en toe mijn rust kan pakken, want anders werd ik gillend gek hahaha

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s