Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Gala Verslag

Vandaag geen Dies Dinsdag maar een korte foto impressie van Nick ( madebyinepie hihi) en Sam ( niet uit mijn buik maar wel uit/in mijn hart) op hun Gala.

IMG_7453.JPG

Morgen is de uitslag van de 3 jongste zonen over hun Havo examen maar gisteren was het feesten. Zo mooi om de jongens in hun pakken te zien en hun mooie dates in prachtige jurken. Auto’s waren geregeld en gelukkig was mijn overleden man zo lief om prachtig weer te verzorgen. Gelukkig kan ik nog steeds op hem bouwen.

Nick mijn jongste zoon had zich als doel gesteld om Strak in zijn Gala Pak te gaan. Om hem te ondersteunen zijn Willem en ik met hem gaan Sonja Bakkeren. Willem is, 9,1 kilo kwijt, ik 6,5 en Nick over de 12 kilo. Zo trots op hem zelfs op Paas Pop had hij water bij zich en maaltijd salades en fruit.

Bestand_001 (1).png

Hij is nu de slankste van de 5 zonen en stond te stralen op zijn Gala. Mooi om te zien dat hij het doorzettings vermogen en sterke wilskracht van zijn vader ( en een beetje van mij) heeft. Hij heeft ook echt keihard geleerd voor zijn examens dus hopelijk morgen een positief telefoontje.

Teun had al eerder zijn gala gehad, die zit op een andere school:

IMG_7161.JPG

 

Morgen waarschijnlijk ook geen creatieve blog, kan niet knutselen als ik moet duimen haha. Maar hopelijk 3 geslaagden.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij

1 antwoord

  1. Wat zien ze er allemaal mooi uit en wat een prestatie van Nick om zoveel af te vallen. Goed hoor! (van julle ook hoor.) Ik hoop dat jullie morgen 3 tassen uit kunnen hangen…. Of heb je 3 vlaggen aan de muur? Ik duim ook mee, voor onze kids, en jullie kids en al die andere waarvan ik weet dat ze examen hebben gedaan….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s