Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Simply Shammy

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe beste vriend: Simply Shammy

Simply Shammy

Ik ben er super blij mee. Mijn Stampin Scrub blijft ook mijn vriend want met baby doekje smeer je je hele hand onder en het laat vezeltjes achter op de stempels. Maar de Simply Shammy is super handig als je met de Stamparatus werkt. Want dan zit je stempel al op het blad en heb je niks aan je Stampin Scrub.

Hij was eerst zo mooi Lila maar nu is hij al gevlekt. En ook hard. Dit moet ook want anders gaat hij schimmelen. Dus voor het gebruik maak je hem vochtig net als een vaatdoek, overtollig water eruit en dan heb je een zacht doekje. Na het gebruik laat je hem gewoon drogen en dan kan je hem op bergen in een lege Clear Stamp Case.

Clear-Mount Stamp Cases

Deze doosjes zijn superhandig om bv Rhinestones of Enamel Dots in op te bergen. Ze kosten 8,50 euro per 4. Je kunt ook de Full Wide doosjes kopen ( waar de houten stempels in zitten) en daar kun je bv de Stampin Blends in opbergen. Die kosten ook 8,50 euro per 4.

Fijn weekend,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stamparatus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s