Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag

Vandaag een filmpje van de afgelopen week. Wat een bijzondere week: met hoogte- maar ook dieptepunten. Het gala was fantastisch , de uitslag Vd examens dramatisch. 1 zoon geslaagd 🎉, 1 zoon een her 😱 en 1 zoon gezakt 😭. Dat verzin je toch niet. Soms is ons leven echt een soap. Vrijdagavond 32 pubers hier in de tuin: feest voor de bijna jarige. Zaterdag heeft de andere bijna jarige feest bij zijn moeder.Zondag is de tweeling echt jarig. En is het ook nog vaderdag. Dinsdag is Mandy jarig en woensdag heeft Nick herexamen. Ik ben zooooo aan vakantie toe!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Over mij

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s