Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Vaderdag

Vandaag is het vaderdag, voor velen een feestdag maar voor anderen ook een erg moeilijk dag. Het gemis is er altijd, het hele jaar door maar op dit soort dagen mis je je vader extra . Dit lied van Simon Keizer, legt dat heel goed uit:

Simon Keizer : Vaderdag

Wat het dubbel maakt is dat in ons gezin we natuurlijk ook 2 jongens hebben die wel gewoon vaderdag kunnen vieren en 4 kinderen helaas niet meer. Wij gaan dan ook vandaag bloemen brengen naar het graf en als gezin daarna vaderdag en de verjaardag van de tweeling vieren.

Stief ouder zijn is erg lastig, Willem ziet mijn kinderen meer dan zijn bloedeigen boys. Daardoor staat  hij vaak nog in de gescheiden( “ik wil niet mopperen”) papa modus wat voor mijn kids soms erg moeilijk is,maar aan de andere kant is hij er ook altijd voor hun als ze hem nodig hebben. Vandaar deze quote voor hem, want vader zijn voor 6 kids valt niet mee, en doet hij het heel goed. Thanks, I Love you! En gefeliciteerd met onze tweeling!

IMG_7219

Fijne vaderdag/zondag, liefs Ine

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s