Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag : Punches

Vandaag geen kaartje of doosje maar even onze punches in het zonnetjes zetten. Onze Dies zijn fantastisch maar als je niet in het bezit bent van een Big Shot ( stansmachine)kan je ze niet gebruiken.

Big Shot

Wat wel heel makkelijk is zijn onze Punches/ponsen. Heel eenvoudig heb je dan snel resultaat. Gisteren zag je al de ballonnen pons en vandaag laat ik even de Circle Tab Punch weer zien. Deze gebruik ik heel vaak. Leuk om aan labeltjes te maken, of op een kaart of doosje of minialbum. Of als potloodhouder bij mijn post-it-note boekjes ( zie mijn blog Swaps voor On stage)

Maar ook geweldig om met mijn catalogus te gebruiken. Zo kan ik veel sneller vinden wat ik zoek. Ik pak het tabje punches en voila: hier staan alle ponsen op en op de volgende bladzijde ook.

img_7672.jpg

Scheelt mij veel geblader. Alle ponsen zijn bij ons te bestellen. Heb je de catalogus nog niet,neem dan contact met ons op.

Wie ik ook nog even in het zonnetje wil zetten is mijn lieve dochter Mandy. Vandaag is zij jarig! Van prachtige lieve baby is ze opgegroeid naar een geweldige lieve vrouw die samen met mij Madebyinepie runt.Zo trots op jou: love you always and forever! Op de foto staat ze met haar jongste broer Nick die morgen moet strijden voor zijn her-examen, zet hem op Nick!

IMG_7407 (1)

 

Liefs Ine en Mandy

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën:diverse, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s