Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Minialbum

Maandag avond hadden wij weer een SOL : Stamping online team activiteit. Het was Elly’s beurt en ze had een geweldig project voor ons voorbereid. Je hebt echt geen idee wat je gaat maken maar gaandeweg dacht ik : wow dit is gaaf voor onze Mandy haar verjaardag. Dus nadat de Sol klaar was ben ik nog lang bezig geweest met versieren. Blij dat ik nog restjes van dit mooie DSP over had. Ook het cardstock is retired: Rose Red.

Stampin'Up! Petal Palette

Deze diashow vereist JavaScript.

Maar dit model ga ik zeker nog een keer maken met het huidige DSP en cardstock. Helaas komt dat pas begin Juli binnen want ik ga 1 juli pas bestellen. We hebben dan namelijk een hele gave DSP actie. Binnenkort vindt je de details hier op mijn blog. Vindt je een heel pakket teveel dan kun je bij ons ook shares bestellen. Dus halve of kwart pakketjes. Neem hiervoor contact met ons op, op:Madebyinepie@gmail.com

En wie weet maak ik van dit album nog een workshop, laat even hieronder weten of je daar interesse voor hebt.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Mini album, Stampin'Trimmer, Stampinup, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s