Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: oude catalogus

Maandag kwam een nieuwe klant haar embossingfolder ophalen die wilde ik leuk verpakken maar mijn Craft inpakpapier was op. Toen heb ik een oude catalogus los gemaakt en met het Envelope Punch Board een envelop gemaakt.

IMG_7775

Omdat ik nog meer vellen had ben ik gaan googlen en kwam ik uit bij Maria Fenelly. Zij maakte leuke tasjes van oude Stampin Up catalogussen dus dat heb ik ook gedaan. 1 met linten als handvaten en 2 gewoon om dicht te houden met een knijper. Op de knijper heb ik met Memento inkt Stampin up gestempeld : ziet er toch hartstikke leuk uit ? En een mooie maat passen wel twee stempelsets in. Omdat ze plat zijn kan ik ze mooi op voorraad maken.

IMG_7776

Heb je belangstelling voor een oude of nieuwe catalogus neem dan contact met ons op.

Gisteren kwam er ook fantastisch nieuws van Stampin’Up! Als je in de maand Juli instapt bij ons team krijg je niet alleen het voordelige starters pakket: producten uitzoeken tot 175 euro en daar betaal je maar 129 euro voor. Maar hier bovenop mag je ook nog 10 inktpads van een kleurenfamilie uitzoeken. Dit vertegenwoordigt een waarde van meer dan 80 euro. Wil je na 3 maanden stoppen kan dat, even een mailtje en je bent demo af. Als je demo bent profiteer je ook nog van 20% korting en ben je lid van ons gezellige team! Geen verborgen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Dus wil je bv graag de Stamparatus kopen of de trimmer of de big shot, is nu je kans. Nog nooit kreeg men zo’n groot kado er gratis bij. Ik help je graag bij het instappen en uitzoeken van het starters pakket.

Actie

Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:diverse, Stampinup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s