Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Met een verrassende binnenkant.

Afgelopen zondag was mijn lieve teamgenootje en vriendin Danielle Kassing jarig. daar wilde ik dus een mooi kadootje voor maken. Al surfend op het internet kwam ik een duitse Demo tegen:Sabine van Sabines Kreativecke. Zij had een schattig doosje gemaakt met de Wood Crate Framelits Dies.Zij had de stempelset Rooted in Nature gebruikt maar ik ben op dit moment erg weg van de set Detailed With Love.

Heel eerlijk gezegd heb ik deze set alleen gekocht omdat het in een bundel zat met de Detailed Trio Punch, die ik erg graag wilde hebben. Zeker omdat de hoekpons nu retired is en hier een hoekpons in zit:

 

Detailed Trio Punch

Maar nu ik de stempelset eenmaal in huis heb, vind ik hem fantastisch: zeker ook de sentimenten.

Dit is mijn doosje geworden. Hij is heel sober maar met een uitbundige verrassende binnenkant. In het kratje heb ik 2 lekkere gezichtsmaskers gedaan maar chocolade of geld kan natuurlijk ook.

Dit model zal ik zeker vaker maken, wil jij dit ook kunnen maken, laat dan een reactie achter, bij veel animo wordt dit dan een workshop.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Dies, Doosjes

Tags:,

2 antwoorden

  1. Leuk doosje! Ik ben gek op doosjes! Dus ……..

    Geliked door 1 persoon

  2. Vanaf september zijn er weer workshops, deze zullen dan op de website bij evenementen te vinden zijn. Je bent van harte welkom!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s