Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Instap Bonus

Vandaag wil ik toch even terugkomen op de geweldige instapbonus voor de maand Juli. Normaal krijg je van Stampin’Up! al een enorm voordeel als je instapt: je betaald 129 euro maar mag producten ter waarde van 175 euro uitzoeken. Dat is al een voordeel van 46 euro. Je krijgt in je starters pakket ook meteen catalogussen, invitatie kaarten, bestelformulieren, kortom alles om als Demo te beginnen. Je hebt vanaf dat moment ook 20% korting op alles wat je besteld. En je hoort nu bij een team, die jou kan ondersteunen en die leuke dingen samen doen zoals workshop dagen en team dagen.

Maar nu heeft Stampin’Up! er nog een mega bonus bij gedaan. Als je nu instapt krijg je 10 inktpads gratis bij je starterspakket. Je mag kiezen uit 5 kleuren families: de Brights , de Regals, de Neutrals ,Subtles, en de In Colors 2017-2020. Deze 10 inktpads hebben een waarde van 81,00 euro. Dus tel op: 46 en 81 euro= 127 euro aan producten gratis. Wow dat is echt een mega aanbieding. Als je ooit hebt getwijfeld om in te stappen, zou ik zeggen nu doen. Dit komt nooit meer. Wij verwelkomen je graag in ons team en kunnen jou helpen met het uitzoeken van je starterspakket.

En nee, je zit er niet aan vast, wil je stoppen is 1 mailtje genoeg. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes. Of je nu van je hobby je beroep wilt maken of alleen voor de korting gaat, mag je helemaal zelf weten. Je bent er helemaal VRIJ in. Vandaar dus deze blog op de Vrije Vrijdag.

Aktie

Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s