Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

Deze quote past perfect bij mij: kaartjes zijn zoveel meer dan een stukje papier met wat stempels en kleuren. Het is een knuffel met een vouw erin. Vaak geeft zo’n kaartje de ontvanger het gevoel: he iemand geeft genoeg om mij om de moeite te nemen een kaartje voor mij te maken en op te sturen. Zeker in verdrietige tijden kan zo’n kaartje troost brengen. Als je zelf niet in staat bent om te komen, door afstand of tijd, of omdat de ander het gewoon niet wilt, overbrugt een kaartje de afstand tussen het ene hart en het andere hart. Kijk wat mensen nu vaak doen en ik ook doe hoor: appjes sturen of feliciteren via Facebook is leuk maar nog leuker is een kaartje wat je neer kan zetten op kan hangen en nog eens kan bekijken.

Ik pas zelf niet door de brievenbus maar mijn kaartjes gelukkig wel!

Fijne zondag iedereen, liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Over mij

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s