Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

Zoals jullie misschien weten doe ik maandelijks mee met een kaarten swap. Je maakt dan een model kaart via de beschrijving die je krijgt en stuurt het dan naar de persoon waar je aan gekoppeld bent. Dit is meestal in Nederland maar ik heb ook al 2 keer met iemand uit Amerika ge-Swapt en deze laatste keer met iemand uit Frankrijk. Wel nederlandse dames hoor.

Deze maand was het weer zo’n leuk model, ik heb hem meteen 3 keer gemaakt, 1 voor naar Frankrijk en twee naar jarige dames. . Voor mijn Swap maatje had ik een zakje nederlandse thee in de kaart gedaan. Maar zij maakte er echt een feestje van: kadootjes en mooie ansichtkaarten van de omgeving waarin zij woont in frankrijk: super lief !

Het is eigenlijk een open kaart model maar bij de 2 jarige dames heb ik de kaart aan 3 kanten dichtgeplakt zodat ik een extra hoesje kreeg. Waarin ik een los kaartje kon doen.

Zo maak je makkelijk er een ander model van en door het verschil van kleuren en DSP ziet het er heel anders uit. Welke vindt jij de mooiste?

Stampin'Up!                IMG_7716IMG_7648               IMG_7649

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s