Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

Ja, we zijn weer (even) terug van vakantie. Het was echt geweldig, zo genoten van mijn quality time met elkaar. Veel gezwommen, geluierd,gegeten,gerikt ( brabants kaartspel) mooie dingen gezien, kortom helemaal top!

Een van de hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk, was onze Roadtrip naar Roque Nublio. Het was een zware klim, heb ook vaak gedacht; Ien waar ben je mee bezig? Maar de beloning van het prachtige uitzicht was het echt waard. De foto hierboven is daar genomen. De quote kwam ik tegen op de terugreis in het magazine van de vliegtuigmaatschappij. Ik wist meteen dat ik deze twee zou combineren.

Mijn handen jeuken om weer creatief bezig te zijn, er ligt een grote doos met allemaal nieuwe producten op mij te wachten. Prachtig Dsp papier ( de actie 4 halen 3 betalen loopt nog tot het einde van deze maand) mooie nieuwe stempelsets en Dies. Het lijkt wel op Christmas in July.

Daarover gesproken: zijn hier mensen die al aan de kerstkaarten zijn begonnen? Wij gaan zeker dit jaar weer een Kerstkaarten evenement doen. De nieuwe wintercatalogus van Stampin’Up! is gisteren gepresenteerd aan de Demo’s die op de Incentive Trip naar Alaska zijn. Zijn jullie ook zo benieuwd wat daar in staat? Ik heb al wat Sneak Peeks gezien en dat beloofd weer wat goeds.

Fijne zondag allemaal, mijn wasmachine roept mij. En die roept harder dan mijn doos met Stampin’ Up! spullen want 1 zoon gaat vandaag weer terug naar zijn kamer in Tilburg en heeft anders geen kleren meer. En aangezien Willem en ik , donderdag naar Boedapest vertrekken ( Max Verstappen voor de 3e keer achterna) moet de was voor 6 man voor die tijd alweer schoon in de kast liggen.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote, Stampinup

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s