Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

Vandaag ( zondag) was onze eerste dag thuis. Het eerste wat ik deed was de wasmachine aanzetten. En daarna gauw achter mijn laptop gegaan om mijn blog met Zondag quote erop te zetten. De hele dag geen tijd gehad om met mijn nieuwe spullen te spelen. Wassen, was ophangen, koffers uitpakken. Vaatwasser uit- en inruimen. Boodschappen doen voor ons en mijn moeder. Gekookt en daarna naar mijn bijna 90 jarige moeder gegaan. Daar 2 gezellige uurtjes doorgebracht en toen weer naar huis gereden. En toen mocht ik eindelijk van mezelf met mijn nieuwe spullen spelen.

Het eerste waar ik mee aan de gang wilde was de prachtige nieuwe Tufted Dynamic Textured Impressions Embossing Folder.  Ik heb een basis kaart gemaakt van Lemon lime cardstock en deze met de embossingfolder door de Big Shot gehaald.

IMG_8944                   IMG_8950

 

Prachtig diep patroon he? Toen heb ik een memories en more kaartje uit de nieuwe set Best Route Memories and More Card pack gepakt. En daarop met de nieuwe Bokeh Dots  stempelset met Lemon lime inkt ( 1 keer afgestempeld) gestempeld.

Toen de mooie blaadjes stempel van de nieuwe Pop of Petals set met tranquil Tide inkt gebruikt. Een bloem in Lemon lime gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende pons.

IMG_8949

Wat Linen Thread en 2 restjes Lemon lime cardstock, een dimensionals, een stukje black satin ribbon, een pareltje  en Viola: mijn kaartje is klaar.IMG_8948.JPG

Ik heb geen sentiment toegevoegd, kan altijd later nog of aan de binnenkant. Wat een prachtige nieuwe producten : hier zal ik heel veel plezier aan beleven, en jullie kunnen meegenieten hier of thuis als je de producten bij ons besteld. Wij helpen je graag verder,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, kaarten

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s