Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag?

Voor vandaag keek ik even in mijn restjes bak en zag daar nog een stuk van het mooie DSP liggen van de Share What you love serie.

Ik had in Gran Canaria voor mijn beste vriendinnen een aardigheidje gekocht. Voor de vriendin waarmee ik donderdag naar Boedapest vertrek had ik iets gekocht ( wat dat is zien jullie donderdag pas, want dan krijgt ze het) en daar moest natuurlijk nog een leuke verpakking omheen. Ik heb het kadootje opgemeten en toen van het DSP een stuk gesneden van 6 1/2″bij 5″. Op de lange kant heb ik aan beide zijden gescoord op 2 1/8″. Op de korte kant aan beide zijden op 1/2″. Vouw de lijnen met de bonefolder en knip de kleine rechthoeken links en rechts weg( zie foto).

IMG_8962          IMG_8963

 

Dit houdt je dan over. Rond aan 1 groot rechthoek de  2 hoeken af, dit wordt je sluitflap.

IMG_8964

Plak Tear and Tape op de andere rechthoek en je hebt een mooi mapje.

IMG_8965

Voor de tekst heb ik een een stukje whisper White cardstock genomen ( ook een restje) van 3 7/8″bij 2″ . De tekst komt uit de set Petal Palette en de bloemen uit de Nederlandse set Bloemen zeggen meer. De inkt die ik gebruikt heb is Gray Granite en Powder Pink.

IMG_8960

Om het hoesje te sluiten heb ik er een stukje Linen Tread om heen gedaan maar je zou ook twee magneetjes kunnen gebruiken. Dit mapje kun je ook gebruiken om een giftcard in te doen.

Donderdag laat ik zien wat er in zat. En of ze er blij mee was.

Wij blijven tot dinsdag in Boedapest: kijken of we Max Verstappen kunnen zien winnen.Mandy is gewoon bereikbaar voor vragen of bestellingen. Wie nog wil instappen en de 10 gratis inktpads wil krijgen of wil profiteren van de mooie DSP actie moet snel zijn want op 1 augustus eindigen deze acties. Er komen weer wel hele mooie andere acties aan maar daar vertel ik later meer over.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stampin'Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s