Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er nieuw woensdag:

Vandaag niet een Wat is er over woensdag, maar een Wat is er nieuw woensdag. Vandaag is het namelijk 1 augustus en zijn de DSP actie en de 10 inktpads gratis actie afgelopen. En is het de start van TWEE nieuwe Super acties van Stampin’ Up!

  • De eerste nieuwe actie is het tijdelijke aanbod van de mooie set Colour Your Season. Deze set is zo veelzijdig: die kan je het hele jaar door gebruiken:  10 mooie stempels uit de set Blended Seasons en met de mooie Stitched Season framelits Dies is het maken van kaarten een makkie. Deze set is alleen verkrijgbaar in de maand augustus en zolang de voorraad strekt. Je kunt ze los kopen maar als bundel krijg je 10% korting: 78 euro.

Untitled design (1)

dies

 

En eindelijk is er ook een mooie aanvulling van de geweldige watercolor pencils, 10 nieuwe kleuren. Ken je deze potloden nog niet kom dan gauw langs om ze uit te proberen want ze zijn fantastisch.

potloden

 

 

  • En dan loopt er deze maand nog een geweldige actie: Hoera de Bonus dagen zijn er weer. Je krijgt bij iedere bestelling van 60 euro een tegoedbon van 6 euro die je in September weer kunt besteden. Bestel je dus voor 120 euro krijg je twee tegoedbonnen ( vouchers).

 

Mooie Actie van Stampin'Up1

 

We helpen jullie graag met bestellen en bij ons betaal je geen verzendkosten boven de 50 euro. Dat scheelt toch weer 5,95!

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Big Shot, Dies, diverse, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s